Cautare

6155 de rezultate pentru "accident langa oradea" (3.52 secunde)
In urmatoarele doua luni vor fi finalizate lucrarile la eurogarile din Ploiesti Sud, Bacau, Buzau, Sighisoara, Drobeta si Oradea, a declarat directorul CFR, Constantin Manea, citat de NewsIn si preluat de un post de televiziune.
reconstituirea politicii de facilitati fiscale acordate inves- titorilor, reducerea taxelor si impozitelor locale in Oradea etc.
Pe langa acest lucru, dezvoltatorii insisi au luat credite de la banci pentru cartierele rezidentiale din Oradea, credite care au dobanzi, termene si asa mai departe.
De asemenea, prin punctul de interconexiune de la Nadab trece si linia electrica aeriana Arad-Oradea. LEA 400 kV Oradea-Nadab are 72 km. Aceasta este cea de-a doua linie de imterconexiune Romania - Ungaria, pe langa linia existenta de 400 kV Arad-Sandorfalva.
Pe langa partea in productia de otel, compania lui Ziuzin controleaza circa 80% din productia Romaniei de beton armat. ... In Romania, el a cumparat o fabrica de aluminiu in Oradea, cu intentia de a construi piese pentru uzina sa de avioane din Rusia.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua directii, una spre portul Constanta, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
Urmarind propriul vis american, Nick se muta langa un milionar misterios si petrecaret, Jay Gatsby si foarte aproape de verisoara lui, Daisy si sotul acesteia, Tom Buchanan.
Acestia ajung langa un teren viran unde s-a instalat o tabara de tigani.
Ca si noi romanii, cred ca ar prefera sa vada incheiate lucrarile din Oradea. ... Pana la urma, in ultima sedinta a Consiliului Local Oradea s-a votat un "compromis" negociat pe coridoare, prin cine stie ce troc murdar:
in Oradea avem o universitate diminutiva. Numai prin dimensiuni, hameseala si ambitie nemasurata, Universitatea din Oradea a depasit stadiul de Institut, dinainte de 1989. ... Era nelipsit de langa oficialii orasului si ai judetului, unele ziare ii dedicau ode si ii sareau in aparare cand calca stramb.
M-am uitat inapoi si am vazut a doua pluta, umflata de noi, goala si langa ea, pe sacii ce pluteau, pe timonier. ... tot tinandu-se de un bocaport a venit langa mine ajutorul mecanic. ... In acest accident naval si-a pierdut viata timonierul Ion Medeleanu.
Acestia i-au povestit despre un oarecare Barney Barnett si despre un accident OZN pe care Barnett, decedat in 1969, l-a relatat cu multi ani inainte.
S-au ingrijit cei in cauza sa fie treaba curata, musamalizata, iar cand sa fie tras vinovatul la raspundere, pe langa faptul ca fusese "trimis pachet" acasa la el, inca din prima ora dupa accident, ia dovezile si martorii de unde nu-s.
Un sofer si o femeie au ajuns la spital Doua autorisme au fost implicate intr-un accident in aceasta dimineata pe Calea Victoriei. ... In urma coliziunii, cele doua masini au intrat pe trotuar, langa hotelul Golden Tulip, ranind o femeie in varsta de 50 de ani.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
"Am realizat un album foto pe Aeroportul Otopeni si doua zile am stat langa acea aeronava. ... Echipa medicala din avion mergea de la Bucuresti la Oradea, unde urma sa preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care a suferit un accident vascular cerebral.
De asemenea, pe langa expertizele medico-legale dispuse in cauza, urmeaza sa fie facute si expertize tehnice, procurorii solicitand, totodata inscrisuri de la diferite institutii privind procedurile de zbor si actiunile de salvare.
Carrefour, cel mai important lant de hipermarketuri in functie de vanzari, a anuntat pentru 2008 sase noi magazine, la Oradea, Arad, Pitesti, Suceava, Iasi si la Bucuresti, in cadrul centrului comercial Vitantis.
Astfel ca s-au retrocedat pe o cale sau alta aproximativ 240 de biserici, inclusiv patru din cele cinci catedrale episcopale: Blaj, Lugoj, Cluj si Oradea. ... Nicolae" din Oradea in 2005.
google-analytics.com